Офіційний партнер Odoo

Як обрати найкращого партнера Odoo для свого бізнесу

Офіційний партнер Odoo

Odoo адаптується саме під ваш бізнес завдяки безлічі модулів і можливості інтегрувати власні розробки та сторонні додатки. Звучить фантастично, чи не так? 

Але, обираючи ERP для свого бізнесу, ви повинні розуміти, що функціональність і стабільність системи залежать не тільки від характеристик платформи, а й від професіоналізму фахівців, які її впроваджують, налаштовують і підтримують. 

Саме тому ми вважаємо дуже важливим обговорити, як вибрати правильного партнера по впровадженню Odoo та найкращу команду розробників. Що ж, давайте перейдемо до справи.

Перевірте їхній досвід

Вибираючи Odoo розробника, надзвичайно важливо не помилитися у виборі. Не потрібно шукати партнера вибираючи за найнижчою ціною. Економія в цьому випадку недоречна. Потенційний підрядник повинен мати усі необхідні знання та навички для впровадження Odoo ERP.

Принципово важливо розуміти, що Odoo може бути застосована для підприємств різного типу. В ідеальному випадку ваш партнер має досвід над проектами у вашій галузі. Наприклад, якщо ви хочете впровадити Odoo у своєму ресторані, є сенс шукати розробника, який спеціалізується на впровадженні ERP саме для ресторанного бізнесу.

Портфоліо частини з наших проектів по Odoo

Запитайте про технічні та командні можливості

Odoo ERP — це складна багатофункціональна система. В процесі роботи з нею іноді можуть виникати питання, наприклад, технічного характеру. Команда розробників повинна оперативно та ефективно вирішувати всі проблеми. Для цього ми рекомендуємо звернути увагу на деякі нюанси.

  • Хто працює в команді. Чи є проектний менеджер, який буде відповідати саме за ваш проект?
  • Доступність. В ідеалі, хтось з команди розробки доступний постійно і може вирішити ваше питання незалежно від часу дня.
  • Легкість у спілкуванні. Вам має бути комфортно спілкуватися з розробником.
  • Персоналізація. Віддавайте перевагу компаніям, які підходять до вашого проекту індивідуально, а не тим, які пропонують універсальні і типові рішення.

Розробник повинен налаштувати ті інтеграції та модулі, які потрібні вашому бізнесу. Крім того, ваш партнер повинен навчити вас і вашу команду працювати з Odoo ERP. Зверніть увагу на те, чи надає партнер підтримку після завершення проекту.

Дослідіть репутацію компанії

Кожен партнер Odoo прагне підтримувати хорошу репутацію в інтернеті. Ви можете знайти багато позитивних відгуків про ту чи іншу компанію. Але ви також повинні вміти відрізняти справжні відгуки від замовних. 

Шукайте розробника, якого ви розглядаєте для впровадження Odoo ERP, в авторитетних рейтингах. Читайте відгуки не тільки на його сайті, але і на сторонніх ресурсах, таких як Clutch.co або Goodfirms.

Відгуки про нашу компанію на Clutch

Статус партнера Odoo

Безсумнівно, команда Odoo ERP зацікавлена в тому, щоб партнери впроваджували платформу найкращим чином. Насправді, важко не погодитися з тим, що функціонування системи, а отже і її репутація, залежить від правильних налаштувань. Саме тому Odoo визначає рівні партнерства для розробників.

  • Gold. Вітаємо! Ви маєте справу з професіоналами. Золотий статус – для надійних розробників з великим досвідом впровадження платформи.
  • Silver. Срібні партнери трохи відстають від золотих, але всеодно користуються високою довірою команди Odoo і можуть реалізовувати складні рішення.
  • Ready. Сертифіковані розробники можуть впроваджувати Odoo ERP на базовому рівні і не можуть вирішувати надто складні завдання.

Тобто, як ви вже зрозуміли, вам потрібен сертифікований партнер. Ви повинні знати, що на ринку також працюють компанії без сертифікатів. Остерігайтеся таких розробників, оскільки при роботі з ними ніхто не може гарантувати успішний результат.

Сертифікація нашої команди по Odoo

Кількість успішних впроваджень Odoo

Ви можете довіряти розробнику, який має в своєму портфоліо десятки успішно реалізованих проектів. Це ще раз підтверджує кваліфікацію та професіоналізм партнера Odoo. 

Подивіться, які компанії користувалися послугами підрядника, якого ви розглядаєте. Переконайтеся, що в його портфоліо є реалізовані проекти в тій же сфері, що і ваш бізнес.

У підсумку

Тепер ви знаєте, як обрати надійного партнера по впровадженню Odoo для вашого проекту. Давайте підіб’ємо підсумки.

  • Шукайте сертифікованого партнера Odoo з солідним послужним списком.
  • Вивчіть портфоліо компанії та відгуки на незалежних платформах.
  • Переконайтеся, що розробник вже має завершені проекти у вашій галузі.
  • Зверніть увагу на умови до та після підтримки.
  • Оцініть комунікативні навички та організаційний рівень розробника.

Готові оптимізувати свій бізнес з допомогою Odoo? Скористайтеся нашим багаторічним досвідом впровадження Odoo по всьому світу та широкою нішевою експертизою. Зв’яжіться з нами, і ми проконсультуємо вас безкоштовно!